Megtámadták az orosz nagykövetséget Bukarestben, egy ember halálra égett - videó

Bukarest, 2022. április 6. Rendőrök vizsgálnak egy autót (j), amely letért az útról és nekiütközött a bukaresti orosz nagykövetség kerítésének 2022. április 6-án. A jármű kigyulladt, a sofőr a helyszínen meghalt. A hatóságok nem zárják ki a szándékosság lehetőségét. MTI/AP/Andreea Alexandru
Vágólapra másolva!
Letért az útról és nekiütközött az orosz nagykövetség épülete előtti kerítésnek egy autó Bukarestben, a sofőr a helyszínen meghalt. Nem zárták ki, hogy szándékos támadásról volt szó, mert egyes források szerint a sofőr felgyújtotta, mielőtt belerohant volna az épületbe, a Le Figaro pedig azt írja, az ütközés következtében gyulladt ki az autó, amiben bennégett a sofőr. 
Vágólapra másolva!

A digi24-ro azt írja, az áldozat bizonyos Bogdan Drăghici ügyvéd, az apák diszkriminációja ellen fellépő TATA szülői egyesület elnöke, akit a volt felesége három évvel ezelőtt azzal vádolt meg, hogy szexuálisan zaklatta a kislányát.

Az öngyilkosság oka az lehet, hogy a férfit kedden első fokon 15 év és 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték - írja a Maszol.ro portál.

A hatóságok csak annyit közöltek, hogy a szándékosság lehetőségét is vizsgálják.