Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mikes Anna már nászútra készült Krausz Gáborral

Mikes Anna, Krausz Gábor
Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expressz forgatásának elején
Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Mikes Anna és Krausz Gábor próbára tették a kapcsolatukat az Ázsia Expressz forgatásán, de végül jól jöttek ki belőle. Közös élményeikről mesélt a Dancing with the Stars táncosnője.
Vágólapra másolva!

Mikes Anna egy friss interjúban arról beszélt, hogy párjával, Krausz Gáborral miként élték meg az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatását, amely a Fülöp-szigeteken és Tajvanban zajlott, egyébként számos veszélyes helyzet (buszbaleset, földrengés, erdőtűz) kísérte.

Úgy indultunk el, hogy ez egyfajta nászút lesz,

egy tök jó nyaralás. De már az első napon kiderült, hogy komoly verseny, ami azonnal beszippant... Szerintem jól működtünk párként Gáborral. Ez egy teljesen más helyzet volt, mint amikor együtt táncoltunk, hiszen abban nekem már volt tapasztalatom, hazai terep volt. Ide mindketten zöldfülűként mentünk, és nem tudtuk, mi vár ránk. Viszont itt is, mint a mindennapokban, szépen kiegészítettük egymást, nagyon jó volt együtt lenni" – mondta Mikes Anna a Hot! magazinnak.

Amíg az Ázsia Expressz több más pár kapcsolatát próbára tette már, addig Mikes Annáékét csak szorosabbra fűzte: "Én úgy fogalmaznék, hogy ez bizonyította, mennyire erős a kapcsolatunk. 

Nem a kalandokkal kerültünk közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtunk jól együttműködni.

Nagyon nagy élmény volt, kár lett volna kihagyni! Ma már kétszer meggondolnám, hogy újra belevágjunk-e, mert nagyon kemény feladat. Az emberek azt gondolhatják, hogy ez játék, pedig valójában nagyon komoly verseny. De visszatekintve is nagyon örülök, hogy elvállaltuk, mert nem biztos, hogy adódik még egy ilyen az életünkben" – magyarázta Mikes Anna.

Mit mond erről Krausz Gábor?

Korábban Krausz Gábor is úgy nyilatkozott, hogy a verseny által közelebb kerültek egymáshoz a párjával: "A kapcsolatunk nemcsak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött" – mondta a hazatérésük után.

Az élmény még frissebb volt, Krausz Gábor talán azért fogalmazott kicsit erősebben, amikor arról kérdezték, hogy visszamenne-e: "Kezdeném mindjárt azzal, hogy semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is. Ugyanakkor 

egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti.

Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom" – nyilatkozta áprilisban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről