Gyűlölik a börtönben az RTL Klub bukott sztárját

VV Aurelio
Vágólapra másolva!
Egy rabtársa mesélt arról, hogy milyen körülmények között – szerinte VIP-vendégként – él most a börtönben az egykori valóságshow-szereplő, Aurelio Caversaccio.
Vágólapra másolva!

A drogfogyasztásért és emberrablásért három év öt hónapra ítélt Aurelio még két hónapja sincs a börtönben, de máris utálja a rabtársai egy része – legalábbis egy másik fogvatartott szerint, aki a családján keresztül kereste meg a Blikket.

Aurelio Forrás: Instagram, Aurelio

"Egyszerűen bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek a börtönben! Az ominózus fegyintézet három részre van osztva, abból kettő igen fapados, az utolsó azonban felújított, a többihez képest olyan, mint egy palota. Persze, Aureliót itt helyezték el... Ami azonban a legfelháborítóbb, hogy míg mi a sétaudvaron egy ketrecszerű valamiben vagyunk bezárva és ott mozoghattunk, addig a VIP-osztag szabadon kondizhat, mindenfajta megkötés nélkül. Mint a bezárt állatok, úgy néztük, ahogy Aurelio vidáman és, ami a legfontosabb, kényelmesen fejleszti az izmait" – mesélte a név nélkül nyilatkozó elítélt.

"Úgy került a legjobb helyre, hogy semmit nem tett érte, ezzel automatikusan kivívta a többiek utálatát. Pedig egyébként nem arcoskodik a tag, próbál normálisan viselkedni, de ez a kiváltság elég volt ahhoz, hogy a legtöbbünket idegesítse" – tette hozzá.

UPDATE: Közben a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága kommunikációs főosztálya reagált a Blikk sajtómegkeresésére: "A Blikk értesülései nem valósak, valamennyi büntetés-végrehajtási intézetben ugyanazok a jogok és kötelezettségek vonatkoznak a fogvatartottakra. A sétaudvarokon eleve nincs mód kondicionáló eszközök használatára" – írták.