Balázs Klárit évekig bosszantották, a halálát kívánták, de megvannak a tettesek

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Három éven keresztül néhány rosszindulatú kommentelő zaklatta, szinte terrorban tartotta Balázs Klárit. Úgy tűnik, most végre pont kerülhet az ügy végére, ugyanis az énekesnő kinyomozta, kik rejtőznek az álprofilok mögött. Közösségi oldalán név szerint megnevezte azokat az embereket, akik megkeserítették az életét. Az énekesnő feldúltan nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

"Végre lezárult ez a háromévnyi gyűlölet. Elegem volt már belőle. A bűnösök megvannak, és emiatt hihetetlenül boldog vagyok. Ha maradéktalanul nem hagynak fel az ócsárolásommal, akkor megy hozzájuk a rendőrség, és megkapják végre, ami jár nekik. Van igazság" - nyilatkozta Korda György felesége.

Korda György, Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Bizonyítékom van ezek ellen az emberek ellen! Bizonyos csoportokban vannak besúgóim, akik rendszerint írnak nekem, ha belefutnak egy ilyen uszításba. Kiderült, hogy nem mások írják ezeket a leveleket, mint néhány nő. Már onnan is sejthető volt ez, hogy Gyurinak semmi rosszat nem írnak. Csak nekem. De nekem olyanokat, hogy abba rend szerint beleborzongok, akárhányszor olvasom őket" - mondta a Borsnak.

Ha folytatják, mennek a bíróságra

"Olyan írásokat kapok, hogy 'kicsinálunk téged', vagy hogy 'hallom, beteg lettél, remélem, belehalsz'.
Azzal vádoltak, hogy én gyűlölöm a közönséget, de ez egyszerűen nem igaz. Ha gyűlölném őket, akkor minek is állnék színpadra. Egyszerűen le lehet ezt zárni; kiírtam az oldalamra a neveket, és ha nem fejezik be, akkor legközelebb a rendőrségnek kell majd magyarázkodniuk" – tette hozzá az énekesnő.

A történet több éve kezdődött, amikor Balázs Klári észrevette, hogy egyesek a nevében írogatnak másoknak,

sőt, különböző felvételekre a hangját is ráhamisítják. Ezzel megalázó helyzetbe hozták megannyi alkalommal az énekes házaspárt a nem szűnő verbális zaklatással. Ami azonban tényleg kiverte a biztosítékot, hogy titokban felvételeket készítenek a koncertjeiken, majd azt kereskedelmi forgalomba hozták.

"Már három éve, hogy észrevettük, hogy valakik ezzel pénzt keresnek. Szerintem ez kimeríti az illegális kép- és hangterjesztés fogalmát! Megpróbáltuk elrendezni ezt halkan, de nem megy, mert ezek az emberek pszichésen betegek, és mellette még bűnözők is" - jegyezte meg.