Vigyázat, csalók árulnak elektromos rollereket a neten

roller, xiaomi, mi scooter 3, roller, elektromos, összehajtható
Összehajtva a kormányoszlopnál fogva lehet vinni, mint egy nagyobb táskát.
Vágólapra másolva!
Irreális árú Xiaomi elektromos rollerrel kecsegtetnek, a bűnözők, akik hamis oldalakat is létrehoztak.Jó ideje randalíroznak csalók a világhálón, akik azzal kecsegtetik a naiv embereket, hogy párszáz forintért juthatnak hozzá egy remek Xiaomi elektromos rollerhez.
Vágólapra másolva!

Aki bedől, és az oldalra kattint az esélyt ad, hogy a bűnözők ellopják az adatait, esetleg káros programokat telepítsenek a gépére.

710 forintért a világon sehol nem kapunk eletromos rollert, mindegy, mit írnak a neten! Forrás: Origo

Már Magyarország egyik legrégebbi és legismertebb Xiaomi kereskedőjének a nevével is visszaéltek. Ellopták ugyanis a Xiaomishop nevét és logóját, létrehoztak egy hamis Facebook oldalt. Itt a kommunikáció gerincét továbbra is az irreálisan olcsón adott termékek képezik

Hogy a dolgot még hitelesebbé tegyék, létrehoztak egy csomó hamis accountot, "akik" katasztrofális magyarsággal bizonygatják, hogy ők már meg is kapták a fillérekbe kerülő, boltokban egyébként értelemszerűen drágább terméket.

Azt viszont fontos leszögezni, hogy a Xiaomishopnak ehhez az akcióhoz semmi köze! A cég megerősítette nekünk, hogy jelenleg épp visszaélnek a nevével, és a Xiaomishop soha sem árul rollert ilyen áron. A vállalat arra kéri a vásárlókat, hogy legyenek körültekintőek, ne dőljenek be az ilyen extrémen jónak tűnő ajánlatoknak, mert azzal csak rosszul járhatnak.