Vágólapra másolva!
A magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia szombat délelőtt a hivatalos honlapján tette közzé, hogy a klub munkaügyi pert indít Dragan Vukmir vezetőedző távozásával kapcsolatban.

"Az elmúlt hét közleményei és eseményei után, klubunk vezetősége továbbra is azt az álláspontot képviseli, hogy az egykori vezetőedzőnk jogszerűtlenül járt el a munkaviszonyának felmondása során. Ezért klubunk a munkaügyi per megindítása mellett döntött" - írta a Szeged a rövid közleményében.

Dragan Vukmir vasárnap mutatkozott be a Diósgyőr kispadján Forrás: dvtk.hu

Dragan Vukmir még április 7-én kérte a szerződése felbontását a Szegednél, majd egy nappal később a Diósgyőri VTK is kurúgta a vezetőedzőjét, Kondás Elemért. Órákal később a miskolci klub bejelentette Szegedről távozó szerb tréner érkezését, aki új csapatánál gól nélküli döntetlennel mutatkozott be a vendég Tiszakécske ellen.

Érdekesség, hogy az élvonalba jutásért zajló küzdelemben éppen a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a legnagyobb kihívója a DVTK-nak, ugyanis előbbi mindössze hárompontos hátránnyal harmadik a tabellán. Nem csoda tehát, hogy az eset nagy port kavart mindkét együttes háza táján.