Kiderült, mikortól vehetnek jegyet a magyar szurkolók az angliai NL-meccsre

vb-selejtező, labdarúgó, válogatott labdarúgás, futball, Magyarország, Anglia, 2021.10.12.
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 12: Raheem Sterling of England has a shot saved by Peter Gulacsi of Hungary prior to the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between England and Hungary at Wembley Stadium on October 12, 2021 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A vendégszurkolóknak várhatóan május közepétől lesz lehetőségük jegyet vásárolni az Anglia-Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség keddi tájékoztatása szerint a június 14-én sorra kerülő összecsapásra a vendégjegyek értékesítését körülbelül egy hónappal a mérkőzés előtt kezdik meg, a magyar szurkolók a vendégszektorba válthatnak jegyet a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

A találkozót Wolverhamptonban, a Molineaux Stadionban rendezik, az angol válogatott 1956 óta először lép itt pályára, így nem meglepő, hogy az összecsapásra - leszámítva a vendégszektorba szóló belépőket - pillanatok alatt minden jegyet eladtak.

Kiderült, mikortól vehetnek jegyet a magyar szurkolók az angliai NL-meccsre Forrás: Getty Images/Getty Images/Julian Finney

A szervező angol szövetség a nemzetközi szabályozásnak megfelelően, a stadion befogadóképességének öt százalékáig biztosít jegyeket a magyar szurkolóknak. A jegyvásárlás részleteiről az mlsz.hu oldalon és a szövetség közösségi csatornáin adnak majd tájékoztatást.

A Nemzetek Ligája élvonalát jelentő A divízióban a magyar válogatott június 4-én kezdi meg szereplését, elsőként éppen az Európa-bajnoki ezüstérmes angolokat fogadja a Puskás Arénában, zárt kapuk mögött. Marco Rossi együttese még az Európa-bajnok olaszokkal és a németekkel van egy csoportban.