Rendesen kiosztotta a bunkó kommentelőket a népszerű magyar youtuber

B. Nagy Réka
Vágólapra másolva!
B. Nagy Réka ismert magyar youtuber, 2015 óta készít videókat, az Instagramon 212 ezren, a YouTube-on 171 ezren követik, ahová főleg vlogokat készít, de a saját dalai is megtalálhatók a csatornáján. A fiatal lány legújabb posztjában az internetes zaklatás ellen szólalt fel.
Vágólapra másolva!

"Úgy gondolom nem lehet eleget beszélni a cyberbullyingról, azaz az internetes zaklatásról. Sajnos napjainkban nagyon gyakori jelenség, aminek legfőképp a fiatalok vannak kitéve. Negatív kommentek, üzenetek, pletykák, videók, képek áradata, amit borzasztóan nehéz kezelni, főleg egy még ki nem forrott személyiségnek. Sokszor az emberek bele sem gondolnak abba, hogy egy-egy szóval milyen mély nyomot, sebet tudnak okozni a másiknak.

Sajnos egyre gyakrabban veszem észre, miközben görgetem a social média felületeket, hogy mennyi mocskolódó komment van a tartalmak alatt és itt most nem csak a nagyobb követő táborral rendelkező személyeknél levőkre gondolok, hanem bármilyen profilnál fellelhetőek ezek" - írta oldalán.

B. Nagy Réka https://www.instagram.com/bnagyreka_official/

"Nyilván mindenkinek joga van ahhoz, hogy véleményt alkosson, de az építő jellegű, normálisan megfogalmazott kritika és a sokszor minősíthetetlenül megírt kommentek között brutális különbség van, arról nem is beszélve mikor egy egy ilyen alatt az emberek még hergelik is az utálkozást.

Olyan álomvilágba természetesen nem akarom magam kergetni, hogy ez a jelenség majd teljesen megszűnik, de bízom abban, hogy talán később kevesebb ilyennel találkozom. Őszintén szeretném, ha egy sokkal elfogadóbb, a véleményét normális keretek között megfogalmazni tudó társadalom lennénk" - írta.