Alkoholproblémájáról vallott a Viszkis rabló: Nem szeretek félig berúgni

Viszkis rabló, Ambrus Attila
Vágólapra másolva!
Többször meggyűlt már a baja az itallal Ambrus Attilának, az egykori bűnözőnek, akit Viszkis rablóként ismert meg az ország. Azt mondja, az életében hosszú ideig komoly szerepet játszott az alkohol.
Vágólapra másolva!

Elismeri, hogy a járvány alatt ismét elszaladt vele a ló, a megpróbáltatások miatt jóval többet ivott a kelleténél. Azonban felismerte a problémát, tudja, hogy az alkohol nincs jó hatással rá, és hosszú távon akár tönkre is teheti. Éppen ezért fogadalmat tett: végleg ki akarja iktatni az életéből a whiskyt. Nem tagadja, hogy hatalmas küzdelmet jelent ez számára. Hiszen még csak néhány hete él kedvenc itala nélkül, de a piálást nehezen tudja megfékezni.

Bízom benne, hogy sikerül legalább egy bizonyos ideig mellőznöm a whiskyt" - mondta a Blikknek a Viszkis rablóként elhíresült, ám ma már keramikusként dolgozó Ambrus Attila.

tv2

Az egészsége mellett a pénztárcáját is jócskán megviselte már az italozás. Négy évvel ezelőtt két feles után ült Attila a volán mögé, pechére ezt a rendőrök kiszúrták, és szondáztatták is. A jogosítványát több hónapra bevonták, pénzbírságot szabtak ki rá, és az újbóli vizsgázás is meglehetősen költséges volt.

Muszáj most már változnom, van két gyerekem, akiket mindenképpen szeretnék felnevelni, felelősséggel tartozom értük. Azt nem tagadom, hogy egy-két sör vagy fröccs jólesik, főleg ha meleg van, vagy ha dolgozom, de a mértéktartáshoz még mindig szoktatnom kell magam" - árulta el.