Egy perc alatt kiállíttatta magát a Serie A-csapat focistája - videó

Juventus v Venezia FC - Serie A NurPhoto General news May 1 2022 1st May 2022 Serie A Serie A Match Juventus Match Competition Venezia Allianz Stadium Horizontal STADIUM
Paulo Dybala of Juventus FC and Ethan Ampadu of Venezia FC during the Serie A Football match between Juventus FC and Venezia at Allianz Stadium, on May 1 2022 in Turin, Italy (Photo by Alberto Gandolfo/NurPhoto) (Photo by Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokságban a Salernitana 2-1-re legyőzte a Veneziát. A vendégek játékosa, Ethan Ampadu a 89. percben két sárgát is összeszedett, így kiállította a bíró.

A Serie A utolsó helyezettje nehéz helyzetben van a bennmaradást illetően, ráadásul a 20. fordulóból elhalasztott meccsen 2-1-re kikapott a Salernitana otthonában.

Már a mérkőzés 67. percében kialakult a végeredmény, de a hajrában is akadt érdekesség, ugyanis a Chelsea-től kölcsönvett Ethan Ampadu a 89. percben egymás után kétszer is sárga lapot érő módon szabálytalankodott, így a játékvezetőtől meg is kapta a pirosat.

A walesi válogatott védő a következő meccsen nem játszhat, a velencei csapat pedig egyre nagyobb bajban van, sorozatban tizedszer kapott ki, de matematikai esélye még van a bennmaradásra.