Felébredt a kómából a brutálisan összevert 20 éves sportoló

Felébredt a kómából a súlyosan összevert 20 éves sportoló
Vágólapra másolva!
Visszanyerte eszméletét a dél-afrikai krikettjátékos, Mondli Khumalo, aki komoly sérüléseket szerzett egy kocsmai verekedés során.

A BBC beszámolója szerint a North Petherton játékosát az Angliában található Bridgwaterben támadták meg május 29-én egy kocsma közelében. A fiatal sportoló egyik csapattársa, Lloyd Irish akkor úgy fogalmazott, "nem voltunk benne biztosak, hogy túl fogja élni".

A 20 éves dél-afrikai játékos azonban visszanyerte eszméletét és már lélegeztetőgép nélkül képes levegőt venni, a non-verbális kommunikáció mellett pedig felismeri az embereket és érti, amit mondanak neki.

- mondta Irish.

Felébredt a kómából a súlyosan összevert 20 éves sportoló Forrás: Twitter

A 20 éves Khumalo május 28-án lépett pályára utoljára a North Petherton színeiben, a másnapi mérkőzésen viszont már nem jelent meg, így a klubnál aggódni kezdtek érte.

"A hét elején még azt sem tudtuk, hol van, mivel nem jelent meg a vasárnapi meccsen. A klub bejelentést tett, ezt követően pedig értesítettek minket, hogy egy 20 év körüli fiatal srácot súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

- mondta Irish a BBC-nek adott interjújában.

Súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt a rendőrség letartóztatott egy 27 éves férfit, akit a nyomozás ideje alatt szabadon engedtek.