Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rendszeresen orgiákat rendeztek a brit katonák, szexvideók is készültek

Reservist training of the German Armed Forces Hesse Bavaria Soldiers Reservists German Armed Forces lhe Symbol image Horizontal POLITICS WAR ILLUSTRATION
PRODUCTION - 11 May 2022, Bavaria, Hammelburg: A reservist in training steps forward during a training module of the "Undeployed for the Reserve" project of the Hesse State Command at the Hammelburg military training area. In the project, citizens without troop experience are trained in several modules for the reserve of the Bundeswehr. Photo: Sebastian Gollnow/dpa (Photo by Sebastian Gollnow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Többször is orgiát rendeztek brit katonák egy civil nő bevonásával - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Több száz ejtőernyős katonát kellett eltiltani az évenként megtartott NATO-gyakorlatoktól, miután napvilágot látott pár videó, ahol a brit katonák és egy általuk becsempészett civil nő orgiát rendeztek a észak-macedóniai gyakorlatok során a katonaság területén, több száz néző szeme láttára.

A katonai vezetőség számára szégyenletes incidensre több alkalommal is sor került.

A nőt az 5 hónap alatt 31 alkalommal "vendégelték" meg a brit ejtőernyősök.

Bár a történtekbe mindenki belegyezett, így bűncselekményre nem került sor, a hírek hallatán Patrick Sanders vezérkari főnök "szakszerűtlen magatartásnak" minősítette az esetet, amely a nők becsmérlését mutatja. Döntése szerint

az érintett ejtőernyős egység nem vehet részt balkáni a NATO-gyakorlatokon.

A büntetésük miatt felszabadult egy hónapjukban arra kéri a katonákat, hogy gondolkozzanak el azon, hogy hol maradtak el attól a színvonaltól, ami az elvárt szint lenne a hadseregtől. A döntésével a hadsereg külföldi küldetésének sikerességét, és a hadsereg tekintélyét kívánja védeni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről