Guy Ritchie mozifilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Hercules (1997) Cinema cheval chevaux étonnement ébahissement stupefaction surprise astonishment animation dessin animé animated drawing Horizontal HORSE
hercule Hercules Year: 1997 - Animation Production : Walt Disney Director: Ron Clements John Musker (Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)
Vágólapra másolva!
Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.
Vágólapra másolva!

Mint a The Hollywood Reporter felidézte,


A Herkules játékfilm első forgatókönyvvázlatát a lap szerint Dave Callaham készítette, aki a Marvel számára a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája forgatókönyvét írta. A Disney most további forgatókönyvírókat keres a produkcióhoz.

Herkules Forrás: AFP


A Herkules produceri feladatait AGBO produkciós cégén keresztül Joe és Anthony Russo végzi. Az eredeti, 1997-es rajzfilm, amelyet Ron Clements és Jon Musker rendezett, a görög mitológiai hős történetét dolgozta fel: Herkulesnek meg kell mentenie az Olümposzt az alvilág istenétől, Hádésztől.

A Disney egy sor korábbi animációs filmje élőszereplős remake-jét készítette már el.

Legutóbb Rachel Zegler főszereplésével Marc Webb forgatta le újra a Hófehérké-t, amelyben Gal Gadot játssza a gonosz királynőt. A kis hableány élőszereplős változata pedig, amelyben Javier Bardem, Melissa McCarthy és Halle Bailey is látható majd, szintén jövőre kerül a mozikba.