Volt férje betört Britney Spears házába, a hálószobájába is megpróbált bejutni

Britney Spears és Jason Alexander
Vágólapra másolva!
Zajlik Britney Spears volt férjének, Jason Alexandernek a tárgyalása, a vallomásokból pedig újabb részletek derültek ki arról, hogy a férfi miként tört be az énekesnő birtokára, hogy megpróbálja tönkretenni az esküvőjét.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, volt férje bortányt okozott Britney Spears pár héttel ezelőtti esküvőjén: még a konkrét szertartás előtt, az előkészületek idején jutott be a helyszínre, ahol aztán a biztonsági őrökkel, majd a rendőrökkel is összetűzésbe keveredett.

Britney Spears és Jason Alexander Forrás: AFP/People

Alexander ellen eljárás indult, most pedig az egyik – azóta már kirúgott – biztonsági őr vallomásából az is kiderült, hogy a férfi nemcsak Britney házába tudott betörni, de egészen a hálószobáig jutott. Oda végül csak azért nem tudott bemenni, mert a szoba zárva volt belülről – Britney épp ott készülődött az esküvőre.

Britney azóta hároméves távoltartási végzést szerzett a volt férje ellen – akivel egyébként mindössze 55 óráig voltak házasok 2004-ben. Alexander egyelőre ártatlannak vallotta magát, legközelebb július közepén kell megjelennie a bíróságon.