Megszólalt Bruce Willis betegségéről az ügyvédje

ETAT DE CHOC - TRAUMA CENTER (2019)
ETAT DE CHOC TRAUMA CENTER 2019 de Matt Eskandari Bruce Willis. COLLECTION CHRISTOPHEL © Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Pimienta - BondIt Media Capital - LDMP
Vágólapra másolva!
Bruce Willis még az után is dolgozott, hogy afáziával diagnosztizálták, mert dolgozni akart – reagált az ügyvédje arra, hogy a színész pár filmben már betegen játszott.
Vágólapra másolva!

Randall Emmett producert sokan támadták amiatt, hogy még betegen is "dolgoztatta" Bruce Willist – például a Hajsza egy gyilkos után vagy a Kereszttűzben című filmekben –, a színész ügyvédje, Martin Singer azonban megvédte a szakembert: szerinte Willis kimondottan akarta a szerepeket.

Bruce Willis Forrás: Collection Christophel via AFP/© Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Pimienta - BondIt Media Capital - LDMP/Emmett/Furla/Oasis Films (Efo Fi

"Ügyfelem az orvosi diagnózis felállítása után is folytatta a munkát, mert dolgozni akart, és képes volt rá, mint sok más afáziával diagnosztizált ember, aki szintén képes tovább dolgozni" – írta a Los Angeles Timesnak. Az ügyvéd hozzátette, hogy a filmeket valószínűleg a stúdiók is szívesebben finanszírozták Willis neve miatt, ily módon a színész több ezer embernek adott munkát a produkciókban a világjárvány alatt.

Mint ismert, Willist afáziával, egy beszéd- és memóriazavarokkal járó betegséggel diagnosztizálták, ami miatt már visszavonult a színészettől.