Balázs Klári feljelentést tesz, miután alkoholistának állították be

Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Hamis interjú jelent meg Balázs Klárival, amelynek egy szava sem igaz az énekesnő szerint. 
Vágólapra másolva!

A rendőrséghez fordul, feljelentést tesz Balázs Klári, miután megjelent vele egy soha meg nem történt beszélgetés. A hamis interjúban az énekesnő arról vallott, hogy csak egy bizonyos szer segítségével tudta legyőzni az alkoholizmusát – vagyis a csalók az ő nevével akartak eladni egy terméket.

Balázs Klári Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

"Elkezdtem elfojtani a fájdalmam az alkohollal, hónapokig nem hagytam el a házat, nem akartam kommunikálni a barátaimmal. Fájt a májam és a szívem, a lábam elromlott. Néha elvitt egy mentő, a barátaim kérésére, akik mindennek ellenére a közelben voltak. Többször öngyilkos akartam lenni" – olvasható a Blikk fejlécével megjelent cikkben, mintha ezt Balázs Klári mondta volna.

"Ez a cikk az első szavától az utolsóig hazugság! Nem tudom, mit tegyek, mert ha megosztom az oldalunkon, csak reklámot csinálok nekik, de közben meg igenis, hogy szót kell emelni ellene, mert nem igaz. Egyszerűen szörnyű, mire képesek az emberek... Elég volt! Bemegyek a rendőrségre és feljelentést teszek, ezt senki nem csinálhatja sem velünk, sem mással" – reagált Balázs Klári a (valódi) Blikknek.