Nagy bejelentést tett Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Már lassan egy hónapja, hogy külföldön tartózkodik Berki Krisztián özvegye és nyolchónapos kislányuk, Emma. Berki Mazsi egy olyan utazásra indult, ahová eredetileg hármasban szerettek volna elmenni, ezért férje emlékére döntött úgy, hogy mégis útnak indul.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi a távoli indonéz szigeten, Balin keresi a lelki megnyugvást Berki Krisztián halála után. Emiatt sokan támadták a magára maradt édesanyát, aki azzal magyarázta döntését, hogy halott férje miatt is teszi, mivel nagy álma volt Berki Krisztiánnak a szóban forgó utazás.

Mint kiderült, a gyászoló özvegy egy Horváth Éva által szervezett spirituális jógatáborba utazott, amely már hetekkel ezelőtt véget ért, de ő úgy döntött még marad egy ideig. Most úgy tűnik, hogy elérkezettnek látja az időt a hazatéréshez, egy hét múlva már haza is térhet kislányával.

Berki Mazsi egy Instagram-sztoriban mutatta meg azt a kutyatrénert, akinél házi kedvencei vannak addig, amíg ő külföldön tartózkodik és úgy fogalmazott, hogy jövőhéten már személyesen is találkozhatnak.

Forrás: Berki Mazsi Instagram