Megszólalt a lány, akivel a vécénél szexelt a magyar popsztár a koncerten

Kikezdték az interneten Azahriah megcsalt barátnőjét, Lunát: válaszolt a kritikákra
Vágólapra másolva!
Azahriah felkapott magyar énekes jelenleg, akinek legismertebb számát már több mint 22 milliószor hallgatták meg a YouTube-on. A fiatal énekes nyár elején egy kiszivárgott videóval került be a bulvármédiába, amelyben egy rajongójával közösült egy mobilvécé mögött.
Vágólapra másolva!

Az eset körül csillapodni látszott a felhajtás - most viszont újra téma lett, ugyanis Azahriah partnere kitálalt a történtekről. A videón szereplő lány neve Budai Laura és Lakatos Levente podcast műsorában mesélte el a teljes történetet. A fiatal lány egy 19 éves Azahriah-rajongó, aki először részt sem akart venni a fesztiválon, de barátnői végül rávették, hogy tartson velük.

Forrás: https://www.instagram.com/azahriah_official/

Laura elmondta, hogy barátnője már régóta ismeri Desh-t, aki behívta őket a sátorba, ahol a koncert után ünnepelték az új album megjelenését. "Volt a sátorban egy kis pad és ott beszélgettünk, amikor az Atti (Azahriah) odahúzott magához és elkezdett ölelgetni, habár jó részeg volt szegénykém, mert brutális mennyiséget megittak" - mesélte Laura, aki azt is elárulta, hogy édesanyja kitagadta a családból, miután megtudta, hogy ő szerepel a videón.

A interjú hatalmas port kavart, már több mint 130 ezren látták, kevesebb mint egy nap alatt - több kommentelő is kiakadt azon, hogy miért kell most erről nyilatkozni és szerintük csak a hírnév miatt tálalt ki Laura az esetről.