Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pap Dorciék autópályás videóját elküldték a rendőrségnek a mérges rajongók

Pap Dorci
Vágólapra másolva!
Kommentelők tömege ír egyre durvább véleményeket a videóról.
Vágólapra másolva!

Pap Dorci és Esztergályos Patrik, az Exatlon Hungary versenyzői egy párt alkotnak, a közös képek mellett pedig most egy videó is felkerült róluk a netre. Az exatlonos rajongók most egy Instagram-sztorin borultak ki, és az sem kizárt, hogy rendőrségi ügy lesz belőle, ugyanis a pár másodperces videóban tisztán kivehető, hogy a mozgó, nagy sebességgel közlekedő autóban, míg egyikük telefonozik, másikuk két kézzel eszik, miközben senki sem fogja a kormányt - írja a Bors.

Pap Dorci sztorijában jól látni, hogy párja ül a kormánynál, melyet nem fog senki, így jogos a kérdés: ki vezeti ekkora sebességnél az autót? Az elmarasztaló kommentek pedig csak úgy özönlenek a Redditen. "Nem hiába rettegek, amikor autópályán megyünk... Nem a férjemben nem bízok, hanem pont az ilyen gyökér görcsökben! – írta egy kommentelő, mire egy másik így válaszolt neki: "És igen, mert ezek a patkányok megússzák, és a vétlen marad ott mindig!"

Olyan is akadt, aki biztosította a többieket, hogy ennek jogi következménye is lesz. "Én elküldtem a BRFK-nak Instagramon. Más is tegye meg, hátha észreveszik, mit csinál ez a két gyökér" – írta ki a kommentelő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről