Szexi fehérneműben bölcselkedik Kelemen Anna

Kelemen Anna
Vágólapra másolva!
Az egykori playmate, Kelemen Anna egy új videojáték kapcsán osztotta meg gondolatait, mellette friss képekkel is előrukkolt, elsősorban férfi rajongóinak. 
Vágólapra másolva!

Kelemen Anna nagy rajongója a nemrég kijött macskás videojátéknak, a Straynek, derült ki legújabb Instagram-bejegyzéséből. Annácska egy hosszabb gondolatsort szentelt a játéknak, amelyet most idézünk:

"A mára sajnos megszokottá vált háborús és klímahelyzet,hogy több példát ne említsek, tehetetlenség érzésével tölt el. Üdítő hírként hatott rám az a macskaszimulátor, amely pár napja került a piacra, és ugyan embereknek készült, mégis komoly sikereket ért el a cicusok körében.

Belegondoltam,vajon mi lenne ha egy mancsérintős képernyőn fordítanánk a játékon, és az embereket néznék és hoznák játékba a cicák! Például egy 50 körüli osztályvezető munkába menet meg kellene másszon egy korlátot, mert cincogi úr ott sétál... ha nem elég gyors vagy leesik, áramütést kapna, és a macska farkát lefelé fordítva jelezné, hogy a játéknak számára vége.

Ha ügyesen teljesíti a feladatot, kurta farkával felfelé jelezné, mehet tovább. Az is vicces lenne, ha a kiválasztott nőstényen délelőtt a Deák téren kellene összepofozkodni, igazi kandúr módjára. Mivel a macskáknál a fajfenntartás ösztöne valószínűleg fontosabb, a Deák téri csetepaté sikerélménye a szerzés öröme volt, független az otthon várakozó rabszolgától. A végén oda jutok, hogy egy ilyen játék nem is tenne rosszat most az emberiséggel!" – írta.

A poszthoz pedig pózolt is, de nem ruhában. A piros fehérnemű igen sokat mutat, de Kelemen Anna amúgy sem szégyenlős.