Vágólapra másolva!
Péntek este a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Debreceni VSC szurkolói ankétot tartott, ahol a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs elárulta, hogy jó esély van arra, hogy újra pályára lépjen a magyar válogatottban.

A Kisvárda elleni bajnoki nyitány előtt Makray Balázs cégvezető, Joao Janeiro vezetőedző, Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, és Dusan Lagator, a DVSC nemrég igazolt középpályása képviselte a Lokit.

Elsőként Makray Balázs köszöntötte a jelenlévő Loki-szurkolókat, majd a tulajdonosváltás részleteiről számolt be. Ezt követően a vezetőedző Joao Janerio következett, aki úgy fogalmazott, nagy megtiszteltetés a számára, hogy kinevezték a DVSC vezetőedzőjének. A portugál edző hangsőlyozta, hogy időre van szükség ahhoz, hogy a DVSC oda kerüljön, ahová tartozik.

Kiderült az is, hogy Dzsudzsák Balázs csapatkapitányként képviselheti a DVSC-t az elkövetkezendő szezonban is.

"Megtiszteltetés, hogy számítanak rám és a segítségemre. Sajnos jóban és rosszban is volt sok közös élményünk, de nem mondhatjuk azt, hogy tiszteletlenek lettünk volna egymással.

Cserélődik a csapat, szerencsére minőségi játékosok érkeztek a DVSC-hez. Mindenki tudja, milyen célokért küzd a gárda. Előrefelé szeretnénk tekinteni, közösen. A csapat sokkal agresszívabb, fegyelmezettebb, gólra törőbb és emocionálisabb lesz, ez köszönhető az új stábnak."

Dzsudzsák Balázs újra pályára léphet a magyar válogatottban Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Dzsudzsák Balázs végezetül elmondta, szeretné megérni, hogy újra kupát vagy érmet nyerjen a Lokival, és arra törekszik, hogy egy erős Debrecent alkossanak, és becsülettel egymás szemébe tudjanak nézni a szurkolókkal" - idézi a DVSC honlapja Dzsudzsákot, aki egy titkot is elárult:

jó esély van arra, hogy októberben ismét magyar válogatott mérkőzésen lép pályára.

Dzsudzsák Balázs Király Gáborral együtt 108-szoros válogatott játékos, ezzel ketten csúcstartóak. Király már visszavonult, így ha Dzsudzsák pályára lép még egyszer a nemzeti csapatban, egyedüli csúcstartó lesz.