Kelenföldi gyilkos öngyilkosság: nem várt fordulat az özvegy életében

Bronz Gábor és felesége egy boldog, együtt töltött napon.
Vágólapra másolva!
Az özvegy tragikusan vesztette el a párját. Bronz Gábor feleségével egy toronyház 14. emeletéről öngyilkosságot elkövető férfi végzett. Rázuhant az éppen a kapun kilépő kétgyermekes családanyára. Két év után a férfi kész új életet kezdeni.
Vágólapra másolva!

Július 31-én vasárnap volt két éve annak, hogy egy férfi kivetette magát Budapesten, egy kelenföldi toronyház 14. emeletéről és éppen a kapun kilépő kétgyermekes családanyára zuhant. Erzsébet és az öngyilkos is azonnal meghalt.

Az anya a 6 hónapos Boglárkával, illetve a 3,5 éves Mártonnal indult volna sétálni. A gyerekeke félárván maradtak. A kicsinek még anyateljre volt szüksége. A közösségi hálón elterjedt hírre és felhívásra sok édesanya jelentkezett és így jutott elég táplálék a kislánynak, aki azóta szépen cseperedik, a bátyja pedig már nagycsoportba megy az óvodába.

Bronz Gábor és felesége egy boldog, együtt töltött napon. Forrás: Borsonline

Bronz Gábor a Kispesten élő szüleihez költözött a gyerekekkel a targédia után, ma is ott laknak, de nem szeretne a sokáig a terhükre lenni, ezért költözni készülnek. Egy biztos, hogy nem Kelenföldre költöznek, mert az emlékek miatt az túl fájdalmas lenne - írja a Bors.

- mondta el a Borsnak az özvegy.

A gyerekek sokat emlegetik az édesanyjukat, főként, ha meglátják Gábor telefonképernyőjén, akkor a ngyfiú olykor felkiált, hogy "ott van anya"

Gábor BKV-s buszvezető volt, de ma úszómesterként dolgozik, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy apaként helytálljon.

Az özvegy szerint jó lenne nekik egy szerető pótanyuka, bízik abban, hogy szembe jön vele a nagy Ő. Érzi azt, hogy egykori felesége is ezt szeretné.

A gyerekekkel Erdélybe készülnek a nagyszülőkhöz, hogy közösen emlékezzenek meg Erzsébet haláláról egy gyászmise keretében.