Vasvári Vivien Instagram-sztárt csinálna a kilencéves lányából

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Vasvári Vivien maga hozta létre kislánya külön Instagram-oldalát, amelynek mostanra tízezer követője lett.
Vágólapra másolva!

Vasvári Vivient majdnem 670 ezren követik az Instagramon, de már kilencéves lánya, Ariana oldala is összegyűjtött tízezer feliratkozót. Sok ismert emberrel ellentétben a modell és influenszer nem bánja, ha a lánya is a nyilvánosság előtt éli az életét – bár az oldalát nemrég épp törölte a negatív kommentek miatt.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

"Jöttek a kommentek, én pedig jobbnak láttam, ha inkább megszüntetjük a legújabb profilját, amit együtt hoztunk létre. A régi, amit szintén én kezeltem, már nem is működik, de tele volt Ariana cuki fotóival. Megbeszéltük, ha önálló felületet szeretne, nincs kifogásom ellene.

Abban a korban van, amikor már ért hozzá, hogyan kell az ilyesmit létrehozni. Rengeteg ismerősöm van, akik azt sem tudják, milyen név rejti a saját gyereküket, így tehetetlenek, nem tudják kontrollálni a felnőtt tartalmakat sem. Nem szeretnék ebbe a hibába beleesni" – magyarázta Vivien a Story magazinnak.

"Mivel az iskolában is számítógépes ismereteken nőnek fel, szükséges, hogy ne tiltsam, hanem megtanítsam használni ezeket az eszközöket. Okostelefonja is ezért van, semmi kivetnivalót nem találok ebben. Pontosan tudom, milyen tartalmakat és kiket követ" – tette hozzá. Maga Ariana egyébként eleinte nem szerette, ha fotózzák, de már imádja a divatot, és a média világa is vonzza az anyja szerint.