A legvastagabb szemöldökű nő halálos fenyegetést is kapott - fotó

Sammie-Jo Hailford és kislánya
Vágólapra másolva!
"Nagy-Britannia szemöldöke", azaz Sammie-Jo Hailford élete célkeresztben van, ugyanis halálos fenyegetést kapott, pedig ő nem csinált semmit. 
Vágólapra másolva!

A kétgyerekes anyuka extrém nagy szemöldökkel rendelkezik, melyre rá is segít némi festékkel, így igazán feltűnő jelenség. Ez vagy ellenszenvet, vagy rokonszenvet vált ki az emberekből, de TikTokon már 153 000 követője van és van, hogy megismerik az utcán. Ez a "népszerűség" viszont veszélyt is hoz magával. Az anyuka kapott már halálos fenyegetést is, illetve nem is őt, hanem a kislányát fenyegették meg, amin teljesen kiakadt - írja a Daily Star.

Sammie-Jo Hailford és kislánya Forrás: Daily Star

"Az egyik csúnya üzenet azzal fenyegetőzött, hogy elrabolja és megöli a lányomat. A múlt hónap elején történt, és őszintén szólva először kicsit bepánikoltam, és azt gondoltam, hogy ez a legundorítóbb üzenet, amit bárki küldhet" - mondta a 27 éves nő.

"De letiltottam, és miután rájöttem, hogy ez egy hamis fiók, kicsit megnyugodtam és továbbléptem. A biztonság kedvéért azonban feljegyeztem a nevet, ha esetleg még egy üzenet jönne ugyanattól a fióktól. Ez mondjuk borzalmas volt, de az egyetlen ilyen szélsőséges eset volt. Nem igazán kapok már szörnyű üzeneteket, inkább csak csúnya megjegyzéseket."