Ájultra erőszakoltak egy nőt egy angliai benzinkútnál

Brit rendőrautó, rendőrautó, Egyesült Királyság, illusztráció
A police car on an emergency call races along Bloomsbury Way in London, England, on May 20, 2020. British Prime Minister Boris Johnson today announced that the UK would have its contact tracing system operational from next month, when the country is also set to move to the next phase of its emergence lockdown. A further 363 covid-19 deaths were meanwhile reported today by the UK's Department of Health and Social Care, bringing the total to 35,704. (Photo by David Cliff/NurPhoto) (Photo by David Cliff / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Napok óta orvosi segítségre szorul az a nő, akit pénteken éjjel erőszakolt meg egy férfi egy brit város benzinkútja mellett. A támadót még keresik a rendőrök - írta meg a Ripost.
Vágólapra másolva!

Egy férfi a helyi buszpályaudvaron találkozott egy nővel, akivel együtt sétáltak a Horton úti benzinkúthoz.

A férfi egy közelében lévő bozótosba rángatta áldozatát, ahol megerőszakolta, majd elmenekült.

A brit Metro cikkére hivatkozó magyar lap azt írja, hogy a támadás 20 óra és 20 óra 40 perc között történt, a nő pedig azóta orvosi segítségre szorul, annyira brutális volt a nemi erőszak.

A nő nem ismerte a támadóját, akit azóta keres a rendőrség.

illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff

Közzétették a támadó fotóját és a személyleírását, hátha látja valahol valaki. Azt írták, hogy a férfit fehér vagy vegyes bőrű lehet, aki fekete-sárga motívumos pólót, fekete melegítőnadrágot és fekete Adidas cipőt viselt a támadás idején. Egy fekete férfi táska és egy fehér szatyor is volt nála. A helyi rendőrök bíznak benne, hogy valaki telefonál és segít elfogni a veszélyes férfit.