Úgy tűnik, Bradley Cooper összejött modell exével

Lady Gaga miatt van feszültség Irina Shayk és Bradley Cooper között
Best Actor nominee for "A Star is Born" Bradley Cooper (L) and his wife Russian model Irina Shayk arrive for the 91st Annual Academy Awards at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 24, 2019. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Bradley Cooper és Irina Shayk közösen nyaraltak: velük volt kislányuk is, de úgy tűnt, hogy nem csak a gyerek miatt mutatkoznak újra együtt.
Vágólapra másolva!

Irina Shayk osztott meg volt férjével közös új képeket a meghitt bahamai nyaralásukról, mindezt egy szíves emojival megspékelve. A modell és Bradley Cooper még 2019-ben szakítottak, de megegyeztek, hogy közös kislányuknak mindketten a legjobbat szeretnék. Lea most ötéves: a modell képein nem látszik a kislány, de a Daily Mail értesülése szerint, ő is velük volt a vakáción.

Irina Shayk többször használta a szív motívumot az Instagramon megosztott friss képeken, és a fotók mellé is csak egy piros szívet írt, szöveg nélkül. Az Oscar-díjas Bradley Cooper és Irina Shayk öt évig alkottak egy párt, és már többször is felröppentek a pletykák, hogy újra együtt vannak, de sosem bizonyosodott be, mi van köztük. Mindkettejüket hírbe hozták már a szakítás óta másokkal, a modellt például Kanye Westtel.