Újabb részletek az Aubameyang elleni brutális támadásról

FC Barcelona v Club Atletico de Madrid - La Liga Santander soccer FC Barcelona Club Atletico de Madrid La Liga Santander Pierre-Emerick Aubameyang Waist up One person LaLiga Santander match Club Atletico Camp Nou Jose Breton Madrid February Horizontal SPO
Pierre-Emerick Aubameyang of Barcelona reacts during the LaLiga Santander match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at Camp Nou on February 6, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfő hajnalban fegyveresek törtek be a Barcelona sztárjának, Pierre-Emerick Aubameyangnak az otthonába. Azóta újabb részletek láttak napvilágot az agresszív behatolásról.

A hírek szerint legalább négy férfi tört be a Barcelona csatárának házába, akik fegyverekkel és vascsövekkel támadták meg a focistát és feleségét, valamint pénzt és ékszereket vittek el.

A The Sun megírta, hogy Aubameyangot és a párját a betörők megbilincselték és megkötözték, a futballistát állon, feleségét pedig fejbe verték.

Az is kiderült, hogy a gyerekek is otthon voltak a támadás során, megkötözött szüleiknek egy órán át a 11 éves Curtys és a 6 éves Pierre előtt kellett tehetetlenül feküdniük.

A Barca-sztár feleségét, Alyshát arra kényszerítették a rablók, hogy nyissa ki a széfet, amelyből ékszereket és értéktárgyakat vittek el, majd egy Audival elhajtottak a helyszínről. A betörés hajnali 1 óra körül történt, alig néhány órával azután, hogy Aubameyang cserejátékosként ült végig a kispadon a Real Valladolid elleni 4-0-s hazai győzelem során. A betörés után a gaboni csatár és párja sem sérült meg súlyosan, és kórházba sem akartak menni, hogy ne ijesszék meg még jobban a gyermekeiket.

A rendőrség még nyomoz az elkövetők után, a fegyveres banda egyelőre szabadlábon van.