Saját otthonában csuklyás fegyveresek kirabolták és összeverték a Barcelona sztárját

FC Barcelona Aubameyang
Barcelona's Gabonese midfielder Pierre-Emerick Aubameyang reacts during the Spanish League football match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 22, 2022. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfő hajnalban fegyveresek törtek be Pierre-Emerick Aubameyang házába és pénzt, valamint ékszereket vittek el.

Spanyol beszámolók szerint minimum négy férfi tört be a Barcelona-csatár, Pierre-Emerick Aubameyang házába. Az El Pais szerint a rablók bemásztak a kertbe, majd fegyverekkel és vascsövekkel támadták meg a sztársportolót és a feleségét. A rablók követelésére kinyitották a széfet, ahonnan pénzt és ékszereket vittek el a bűnözők, akik egy fehér Audival menekültek el a helyszínről.

Aubameyangot a hírek szerint meg is verték, de arról nem tudni, hogy a házaspár két gyermeke otthon volt-e a támadáskor.

A gaboni támadó éppen klubváltásra készül, mert nem fér be a Barcelona csapatába, a hírek szerint a Chelsea-ben köthet ki.

Nem ez volt az első eset, hogy Barcelona-játékost raboltak ki. A nemrég a klubhoz érkezett Robert Lewandowski óráját az edzőpálya közelében lopták el, korábban pedig Ansu Fati házába törtek be, miközben ő otthon meccset nézett.

2018-ban Philippe Coutinho, Gerard Piqué és Jordi Alba házát is kifosztották.