Pokollá tette a fiam életét! - Berki Krisztán anyja újra Mazsit támadja

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Kitört a háború Berki családjában.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az egykori valóságshow-szereplő, tévés műsorvezező anyja támadást intézett Berki Renáta, ismertebb nevén Mazsi ellen, aki azt válaszolta, hogy nem miatta halt meg a férje - viszont az anyja pontosan tudja, mi volt az ok. Erről itt olvashat.

Berki Mazsi Forrás: Instagram/Berki Mazsi

Most újabb frontális támadást indított, nem finomkodott Júlia: "Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer?

mindenkit megviselne lelkileg... Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe" – jelentette ki.

Még hogy az ő segítségével békültem ki a fiammal... Ez hazugság, már Nati születése óta jóban voltunk, ez a nő akkor még sehol nem volt. De nem ez az egyetlen hazugság. Azt mondta ugyanis, hogy én nagyon jól tudom, hogy mi volt a fiam halálának oka. Hogy tudnám, amikor nem adja oda a boncolási jegyzőkönyvet?" - háborgott a Blikknek.

De mit válaszolt Berki Mazsi? Kiderül, lapozzon!