600 dollárra számított, de 1 milliót nyert egy szerencsés játékos kaparós sorsjeggyel

Szerencsejáték, kaparós sorsjegy, lottó, illusztráció
A player scratches a game card of the Française des Jeux (FDJ), the operator of France's national lottery, on May 28, 2013 in Nantes. AFP PHOTO / FRANK PERRY (Photo by Frank PERRY / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy virginiai férfit hatalmas meglepetés ért, amikor beváltotta 600 dolláros szerencsejáték-nyereményét. Kiderült ugyanis, hogy ennél jóval több pénzt nyert egy kaparós sorsjeggyel.
Vágólapra másolva!

Az Insider cikke szerint egy amerikai férfi akkor tudta meg, hogy valójában 1 millió dollárt nyert, amikor megpróbálta beváltani a 600 dolláros nyereményét. Jose Flores Velasquez egy virginiai élelmiszerboltban vásárolta meg a későbbi nyerő kaparós sorsjegyet. A nyereményre váltásakor az alkalmazottak jelezték neki, a szelvénye jóval többet ér, mint amennyire számított.

A Virginia Lottery a közösségi oldalán is megosztotta a hírt:

A férfi választhatott, hogy 30 éven keresztül, elosztva megkapja a teljes 1 millió dolláros nyereményt, vagy egyben megkapja az egyösszegű felvételre számított 759.878 dollárt készpénzben (amiből még adóznia kell). Velasquez az utóbbit választotta. Az élelmiszerüzlet pedig egyszeri 10 ezer dolláros bónunszt kapott a cégtől a nyertes szelvény eladásáért.

A fődíjra a nyerési esély egy az 1.754.400-hoz volt - írja az Insider.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.