Ítéletidő Olaszországban, heten haltak meg a villám árvizek miatt - videó

Maltempo: un morto a Bettolelle, sale a 7 il bilancio Frame--MALTEMPO ANCONA, VIGILI DEL FUOCO AL LAVORO

180 vigili del fuoco al lavoro per il maltempo che ha interessato la provincia di Ancona, con sezioni operative in rinforzo giunte da Veneto, Emilia
Frame--MALTEMPO ANCONA, VIGILI DEL FUOCO AL LAVORO 180 vigili del fuoco al lavoro per il maltempo che ha interessato la provincia di Ancona, con sezioni operative in rinforzo giunte da Veneto, Emilia Romagna e Abruzzo. Esondato nella notte il fiume Misa a Senigallia, che al momento e la zona con maggiori criticita. Salvate nella notte decine di persone rifugiatesi sui tetti delle abitazioni e sugli alberi. 150 gli interventi di soccorso effettuati dalle squadre per prestare assistenza alla popolazione. 7 persone decedute e 3 risultano disperse, tra cui un bimbo di 8 anni mentre la mamma e stata salvata dai vigili del fuoco nel corso della notte a Castelleone (AN). Nel filmato il lavoro a Senigallia (AN)
Vágólapra másolva!
Hét ember meghalt, többen eltüntek az olaszországi Ancona tartományban, miután a váratlan és rendkívüli eső áradásokat okozott. A halottak között egy gyerek is van - írta az olasz ANSA. 
Vágólapra másolva!

A négy áldozat az anconai régióban élt, egyikük holttestét a tűzoltók ma reggel találták meg, a férfi autóját elsodorta a lezúduló víz, és a férfi nem tudott kimenekülni az autóból - írta a portál.

Az eltűntek között egy gyerek is van, aki édesanyjával csapdába került az autójukban, amit egy ideig nem tudtak elhagyni. Amikor a nő megpróbált biztonságos helyre menni,

az ár elsodorta karjából a gyermeket, akit azóta sem találnak.

Az anya jól van a tűzoltók beszámolója szerint.

A régióban nem voltak felkészülve ekkora víztömegre,

riasztást sem adtak ki.

Stefano Aguzzi regionális polgári védelmi tanácsos azt mondta, egyes helyeken nem is volt idő beavatkozni, olyan váratlanul csapott le a vihar, sokakat a nyílt utcán ért az ár.

Az anconai régióban jelenleg is folyik a mentés, több idős embert szállítottak kórházba kihűlés miatt, a régióba más tartományokból is érkeztek tűzoltók, akik segítenek a metésben.