Tízre nőtt az írországi robbanás halálos áldozatainak száma

gyertya halál halott gyász elhunyt
Vágólapra másolva!
Már tíz halottat azonosítottak a pénteki Írországban történt benzinkút-robbanás halálos áldozatai közül. Egy öt éves kislány is meghalt a tragédiában, írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

Amint azt korábban az Origo megírta, péntek délután hatalmas robbanás történt Írországban a Donegal állambeli Creeslough faluban egy benzinkútnál. A detonáció a környékbeli kisboltot és lakóépületeket is megrongált, óriási pusztítást okozva ezzel.

A hatóságok szerint nem utal jel idegenkezűségre, feltételezhetően baleset történt.

A tehetséges sportoló, Leona volt az első akit sikerült azonosítani, tőle családja szívszorító módon búcsúzott. Apja, Hugh és anyja, Donna pokolinak nevezte az elmúlt 24 órát. Bátyja, Anthony a közösségi médiában osztott meg képeket a kishúgáról.

- írta a megtört testvér.

A legfiatalabb halott egy öt éves kislány, Shauna Flanagan Garwe, aki édesapjával ment a közeli kisboltba, hogy édesanyjának tortát vegyenek, amikor megtörtént a tragédia. A mentőcsapatok éjjel-nappal dolgoztak a hétvégén is halottak vagy sérültek után kutatva. A környékbeli lakók óriási összefogással élőláncot alkotva segítettek a törmelékek alól kiszabadítani szeretteiket. A hatóságok tovább folytatják a kutatást.