Hat sztár is komolyan megsérült a túlélőshow forgatásán

SAS: Who Dares Wins
Vágólapra másolva!
Egy nap hárman kerültek kórházba a SAS: Who Dares Wins című brit túlélőshow forgatásán, de rajtuk kívül három másik hírességnek is fel kellett adnia a versenyt.
Vágólapra másolva!

A SAS: Who Dares Wins 2015 óta megy a brit Channel 4-on, az eddigi 11 évad során számos híresség és civil jelentkező kapott benne elit katonai kiképzést – aminek során természetesen eddig is voltak sérülések, sokan pedig önként feladták, ennyi baj azonban még nem történt egyik évadban sem.

Az egyik kiképző, Ant Middleton magyaráz az "újoncoknak" a SAS: Who Dares Winsben Forrás: Channel 4

A legújabb, Thaiföldön forgatott szezon szereplői közül már hatot hazaküldtek, közülük három ugyanannál a feladatnál került kórházba. A hírességeknek óriási hőségben, nehéz felszereléssel kellett menetelniük, a The Wanted énekese, Siva Kaneswaran mellett két sportoló (Jermaine Pennant és Jon-Allan Butterworth) ekkor esett össze.

Montana Brown realitysztárnak a térdkalácsa mozdult el egy gyakorlat során, a volt rögbijátékos, Gareth Thomas pedig szintén a lábában húzott meg egy izmot, ő sem tudta folytatni a versenyt. A hatodik kieső a számos realityben látott Arg, vagyis James Argent volt, neki a The Sun szerint már üszkösödni kezdett a lába a borzasztó körülmények miatt.