Vágólapra másolva!
Valósággal sokkolta a közvéleményt az a videó, amelyben hallható, hogy Véber György, az Újpest FC utolsó bajnokcsapatának futballistája nyomdafestéket nem tűrő szavakkal sértegeti az irányítására bízott U19-es csapat futballistáit. Az esettel kapcsolatban keressük a klubot, amint válaszolnak, megírjuk.

Az Újpest FC U19-es csapatának edzője a napokban nyomdafestéket nem tűrő szavakkal sértegette játékosait az MTK elleni bajnokin, erről pedig egy felháborodott szülő juttatott el videót a sportal.blikk.hu-nak.

Véber György korábban a Lombard Pápa, a Mezőkövesd vagy a PMFC edzőjeként sem ment a szomszédba egy-egy obszcén kifejezésért,

most azonban nem felnőtt futballistákhoz beszélt, hanem tinédzserekhez.

Véber György nem a finom stílusáról ismert Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az MTK elleni meccsen egy szülő ugyanis rögzítette, ahogy a saját futballistáit szapulja.

„K..va életbe, ereszd már el, kerüld ki körbe, b..d meg! Beleül az öledbe! Ez nem igaz, hogy nem mész rá, egy hónapja ugatom! Egyszerűbb, ha rúgsz egy öngólt minden meccsen. Buta f..sz! B... szájba az összes a k..va anyját! Neked eszed annyi van b... meg, mint annak a bábúnak ott, vitted ki a raktárba, b..d meg... A fa..omba kerültök ti ide, b...d meg, Újpestre, ilyen tudással. Vak ge.ik gyülekezete, ... meg. Goldballba, meg ott kéne a f...om tudja, hol lennetek. Falutokba... Senkiháziak..."

Megpróbálunk utána járni, hogy mi van a háttérben, keressük az Újpest vezetését, hogy mit gondolnak Véber György produkciójáról.