Eladó a fogadó, ahol szexdémon zaklatja a vendégeket

szellem, kísértet, félelmetes szellem
Floating Ghost Evil Spirit in a Derelict Asylum Hospital 3d Illustration
Vágólapra másolva!
A Promotions.hu számolt be róla, hogy szexdémon zaklatja egy brit fogadó vendégeit. A tulajdonosnak annyira elege lett, hogy most megválik az épülettől.
Vágólapra másolva!

Caroline Humphries a gloucestershire-i Ancient Ram nevű fogadó tulajdonosa úgy döntött, hogy megválik az ingatlantól, ugyanis több vendég is arra panaszkodott, hogy egy szexdémon kísért az épületben.

A nő azt állítja, hogy

a fogadó Nagy-Britannia egyik legkísértetiesebb épületében kapott helyet.

Felidézte, hogy nem csak a vendégek, de már az édesapja is panaszkodott a szexdémonra.

– részletezte az egyik esetet a ma már halott férfi lánya, Caroline Humphries.

A férfi megszólalni és mozogni sem tudott, csak amikor elengedte a démon. A férfi ezután egész testében remegett, kiment a szobából, és teljesen kimerülten lement a földszintre, és éjszakákon át éberen ült, és nézett maga elé. Egy ideig úgy tűnt, az édesapja volt az egyetlen, akinek ilyen élményei voltak, de hamarosan a fogadóba betérők is panaszkodni kezdtek.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Kísérteties hírnév

Az Ancient Ram Inn története hamar szárnyra kapott és már több brit tévéműsorban is szerepelt, a most új tulajdonosát kereső ingatlan. Az épület egyébként nagyon régi, 1145-ben épült, és számos, a vélt szellemekkel kapcsolatos eseménynek ad otthont, péládul rendszersen rendeznek ott szellemvadászatokat.

Az eladási árról nincs információ.

A cikk kiemelt képe illusztráció.