Csodálatos emberek, elképesztő tehetségek - Magyarország jó hírét vitte Facundo Arana

Facundo Arana
Vágólapra másolva!
Az argentin világsztár - akit sokan a Vad angyalból és a Yagóból ismernek - imádta a két hetet, amit itt töltött a TV2 meghívására. A Dancing with the Starsban már nem szerepel, de közösségi oldalán hatalmas reklámot csapott Magyaroszágnak 10-12 napon át. 
Vágólapra másolva!

A dél-amerikai sorozatsztár két hetet tölött Magyaroszágon, nagyon elégedetten távozott, több posztban is dicsérte a vendéglátókat. "Befejeztem a szereplésem a Dancing with the Starsban, majdnem két hét telt el, tele adrenalinnal, zseniális emberekkel, hihetetlenül tehetséges fellépőkkel, mindenhol ilyenekkel találkoztam. Úgy távozom, hogy a szívem tele van csodálatos élményekkel, sztorikkal. Volt szerencsém elképesztően nagylelkű emberekkel dolgozni" - írta egy posztban. Zseniket emlegetett, kiemelte a stáb munkáját, dicsérte a show zenekarát is. "Le sem tudom írni, mennyire jól szórakoztam" - közölte.

Voltak hosszabb videós posztjai a Duna-partról, a Budai Várból, a Citadelláról, a Hősök teréről, történelmi magyarázatokat is kaphatott a néző. Utolsó magyaroszági posztja pedig így szól: "Köszönöm szépen Magyarország, hamarosan újra találkozunk! Micsoda nagy öröm volt annyi csodálatos dologgal eltölteni néhány napot! Köszönöm a jó energiát, a professzionalizmust, a jó bánásmódot, a hatalmas tehetséget!"

A színésszel hosszabb interjút itt olvashat.