Óriási botrány: kiderült, kik lesznek az Aranylabda díjazottjai

Real Madrid v FC Barcelona - LaLiga Competition FC Barcelona Spain LaLiga LaLiga 2022-23 Madrid - Spain NurPhoto Real Madrid Soccer Soccer Match Horizontal PLAYER SOCCER PLAYER SPORT STADIUM
Karim Benzema of Real Madrid Cf (L) and Robert Lewandowski of FC Barcelona (R) during a match between Real Madrid v FC Barcelona as part of LaLiga in Madrid, Spain, on October 16, 2022. (Photo by Alvaro Medranda/NurPhoto) (Photo by Alvaro Medranda / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol Marca információi szerint már most tudni lehet, kik lesznek a hétfő esti Aranylabda-gála díjazottjai. 

Hétfő este a párizsi Théatre du Chatelet operaházban rendezik meg a 2022-es Aranylabda-gálát. A Marca szerint a spanyol bajnokság játékosai lesznek az esemény középpontjában, és kiszivárgott, kik lesznek az egyes kategóriák díjazottjai.

A spanyolok tudni vélik, hogy az Aranylabda biztosan Karim Benzemáé lesz, míg a legjobb kapust is a Real Madridból választják, a Lev Jasin-díjat ugyanis Thibaut Courtois fogja megkapni.

Az Európában játszó legjobb fiatal (21 éven aluli) futballistának járó Raymond Kopa-díj a Barcelona középpályása, a 18 éves Gavi birtokába kerül majd - állítja a Marca.

Minden bizonnyal Karim Benzema kapja idén az Aranylabdát Forrás: AFP/Thomas Coex

Benzema győzelme természetesen nem számítana meglepőnek, hiszen a Real francia csatára Bajnokok Ligáját és La Ligát is nyert az előző szezonban, akárcsak klubtársa, Courtois. Benzema mindemelett mindkét sorozatban gólkirály lett, a BL-ben 15, a spanyol élvonalban pedig 27 találattal végzett a góllövőlista élén.