Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Azonnal mém lett Pep Guardiola meccs utáni sokkos reakciója - videó

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola gestures on the touchline during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester City at Anfield in Liverpool, north west England on October 16, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester City elveszítette veretlenségét a Premier League-ben, miután vasárnap 1-0-ra kikapott a Liverpooltól az Anfield Roadon. Pep Guardiola a mérkőzés után nyilatkozott, ám a riporter egyik kérdésére ő sem volt felkészülve.

A Manchester City veretlenségének Mohamed Szalah vetett véget, az egyiptomi támadó góljával nyert 1-0-ra a Liverpool. A győztes találat előtt a kapus, Alisson indította a félpályánál helyezkedő csapattársát, aki Joao Cancelo nagy hibáját kihasználva kapura tört, majd higgadtan lőtte el a labdát Ederson mellett.

Guardiola a meccs után elmondta, hogy az összecsapást egy hiba döntötte el, mire a Sky Sports riportere, Geoff Shreeves konkrétan rákérdezett, hogy milyen hibára gondolt a katalán edző.

A City trénere a kérdés hallatán döbbent arckifejezést vágott és néhány másodpercig szóhoz sem tudott jutni.

"Az volt a hiba, hogy Szalah a felezővonalnál kapott labdát, vagy az, hogy csak egy City-játékos volt hátul?" - tette hozzá a riporter.

"Kevin De Bruyne nem követte Szalahot, majd elveszítettünk egy párharcot. Ez történt" - zárta rövidre a kérdést Guardiola.

Az interneten a futballrajongók körében elképesztően felkapott lett a katalán edző döbbent reakciója, amely gyakorlatilag mémmé vált.

posztolta a közösségi médiában egy szurkoló. "Guardiola nézése egyszerűen felejthetetlen" - írta egy másik. "Megnéznék egy jótékonysági bokszmeccset Guardiola és Shreeves között" - kommentelte egy harmadik.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről