Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rendőrségi nyomkövetőt visel a lábán a mulatós énekes

Barna Barnabás
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő fotó buktatta le Barna Barnabást, a Zenebutik csatorna sztárját. A képen az látszik, hogy hatósági nyomkövető van a bokáján, márpedig ilyen eszközt akkor tesznek valakire, ha rendőrségi eljárás folyik ellene.
Vágólapra másolva!

Hónapok óta nem hallani Barna Barnabásról. A korábban aktív mulatós énekes eltűnt a közösségi oldalakról, nem jelentkezett új videóval és a Zenebutik csatornán futó műsorainak sem láthatták új epizódjait a nézők. Úgy tűnik, a Blikknek köszönhetően megoldódott a rejtély: kiderült, miért tűnt el a nyilvánosság elől a zenész.

Forrás: Barna Barnabás/Facebook

"Egy Borsod megyei benzinkúton futottam össze vele. Azonnal megismertem, mert a tévében többször is láttuk a zenei műsorát. Szemet szúrt a nyomkövető, amit nem is nagyon próbált takargatni. Én például biztos, hogy bő szárú nadrágot vennék fel, hogy eltakarjam" - mondta a lapnak az informátor.

Barna megerősítette, hogy ő van a képen és azt is elismerte, hogy eljárás folyik ellene.

A vizsgálat befejezéséig lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik rám, azaz Borsod megyét nem hagyhatom el" - mondta, de a folyamatban lévő ügyről semmit sem árulhatott el. "Bízom az igazságszolgáltatásban és abban, hogy most már hamarosan véget ér ez a rémálom. Fél éve nem tudok fellépni, nem tudok tévéműsorokat csinálni. A mostani nagyon nem a mulatós szakasza az életemnek..."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről