Meglepő vallomást tett új családjáról Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó és barátnője, Bea
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, nemrég született meg Szegedi Fecsó és barátnője, Géczi Bea közös gyereke. A jegyespár sokáig titokban tartotta, hogy a nő várandós, a nyolcadik hónapban vallották be, hogy hamarosan megszületik közös gyerekük. Szegedi és barátnője egészen Amerikáig utaztak azért, hogy ott születhessen meg a kisfiú, most meglepő vallomást tett a kétszeres apuka arról, hogyan érzi magát a kisfiú születése után.
Vágólapra másolva!

Már egy ideje Amerikában tartózkodik Szegedi Fecsó és Géczi Bea és a nő kisfia. A szülés után először nyilatkoztak arról, hogy hogyan érzik magukat a kisfiú születése után.

"Nonstop FaceTime-ozunk a nagymamákkal. Együtt izgulunk, hogy legyen valami a pelusban!" – mondta Géczi Bea a Borsnak, majd Szegedi Fecsó átvette a szót.

Az orvosokkal való kommunikáció sem ugyanaz, otthon sokkal nagyobb biztonságban érezzük magunkat. Egyébként néhány hét múlva megyünk haza. Előtte Spanyolországban megnézzük a lakást, mert pár dolgot alakítottunk rajta, megcsináltattuk a gyerekszobát. A két nagymama és az idősebb fiam, Edward odajön, ott leszünk egy hétig, aztán együtt megyünk haza Budapestre, és maradunk egy ideig.

Jó ez az Amerika, de ez egy teljesen más világ. Spanyolban nem éreztem ezt, mert

onnan egy kőhajításnyira, pár órás repülőútra vagyunk Budapesttől. Messzinek érezzük az otthont, nekem itt honvágyam van" – mondta Szegedi Fecsó, aki meglepő választ adott a kérdésre, hogy mennyire veszi ki a részét a csecsemő körüli teendőkből.

"Ezeket Beára hagyom, ő ezt jobban tudja csinálni. Mindenki tegye azt, amihez affinitása van. Olyan picike még. Összevissza dülöngél a feje. Félek, hogy valamit rosszul csinálok" – vallotta be Szegedi, aki a párja szerint nagyon félti a kisfiút.