Brutális támadás ért egy kislányt egy győri játszótéren

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Kétszer pofonvágott, majd a kezét és lábát összefogva felemelt és a földre dobott egy gyereket egy férfi egy győri játszótéren. Több felnőtt és kisgyerek is látta, amit tett. A Győri Járási Ügyészség minősített testi sértés miatt emelt vádat a támadóval szemben.
Vágólapra másolva!

A vád szerint egy negyvenes éveiben járó férfi ősszel egy győri játszótéren rátámadt egy 7 éves kislányra, mert dühítette a viselkedése. A kislány veszekedett a többi gyerekkel, akik között ott voltak a támadó volt párjának kislányai is. A férfi kicsavart kezekkel a többi, ott lévő szülő elé rángatta a gyereket, hogy számon kérje a viselkedése miatt. A kislány egy szót sem szólt, amitől a férfi dühbe gurult.

Kétszer pofonvágta a gyereket.

A kislány mindkétszer a földre esett az ütés erejétől, de még nem hagyta abba a férfi.

A két kezét a két lábához szorítva felemelte és szándékosan ledobta a földre kis áldozatát.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az életkoránál fogva védekezésre képtelen személynek minősülő gyereknek betört a homlokcsontja.

Ez nyolc napon túli gyógyuló sérülésnek számít. Az ügyészség a minősített testi sértés miatt indított ügy vádiratában felfüggesztett szabadságvesztés és pénzbüntetés kiszabását, pártfogó felügyelet alkalmazását és azt indítványozta, hogy a bíróság kötelezze a férfit agresszió kezelő foglalkozáson való részvételre. Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni a férfi ügyében.