Donald Trump november 15-én hatalmas bejelentésre készül

TRUMP, Donald Sioux City, 2022. november 4.
Donald Trump volt amerikai elnököt tapsolják támogatói egy választási kampányrendezvényen az Iowa állambeli Sioux City-ben 2022. november 3-án. A félidős kongresszusi és helyi választásokat november 8-án tartják
Sioux City, 2022. november 4. Donald Trump volt amerikai elnököt tapsolják támogatói egy választási kampányrendezvényen az Iowa állambeli Sioux City-ben 2022. november 3-án. A félidős kongresszusi és helyi választásokat november 8-án tartják az Egyesült Államokban. MTI/AP/Charlie Neibergall
Vágólapra másolva!
Donald Trump volt elnök hétfőn egy Ohio állambeli politikai nagygyűlésen ismét utalást tett arra, hogy megméretteti magát 2024-ben az elnöki székért. Bejelentette, hogy november 15-én egy "nagyon nagy bejelentést" tervez - írja a Breitbart.
Vágólapra másolva!

"Nagyon nagy bejelentést fogok tenni november 15-én, kedden, a floridai Palm Beachen lévő Mar-a-Lagóban" - mondta Trump hétfő esti ohiói politikai nagygyűlésén.

Donald Trump már régóta célozgat arra, hogy újra indul az elnöki székért 2024-ben Forrás: MTI/AP/Charlie Neibergall

A volt elnök azt mondta, nem akarja elvonni a figyelmet a november 8-án, kedden esedékes félidős választásoktól, megjegyezve, hogy ez egy kritikus "országmentő választás".

Trump lázba hozta hozta a médiát, mivel olyan pletykák keringtek, hogy hétfő esti nagygyűlésén bejelentheti, hogy indulni kíván a választásokon, ami minden bizonnyal megzavarta volna a félidős választásokra készülő republikánus narratívát. Pénteken Trump egy iowai nagygyűlésen szintén egy esetleges indulásra célzott.