Most bárki megvásárolhatja a Stranger Things legrémisztőbb házát

Photocall For Netflix's "Stranger Things" Season 3 GettyImageRank1 People USA California Hollywood - California One Person Television Show Photography Photo Call Arts Culture and Entertainment Motion Study Attending Celebrities Linwood Dunn Theater Netfli
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 09: Millie Bobby Brown attends a photocall for Netflix's "Stranger Things" Season 3 at Linwood Dunn Theater at the Pickford Center for Motion Study on November 09, 2019 in Hollywood, California. JC Olivera/Getty Images/AFP (Photo by JC Olivera / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Eladóvá vált Georgia államban a Netflix Stranger Things sorozatának talán legrémisztőbb háza. Az ingatlanba most bárki beköltözhet, aki kifizet érte 1,5 millió dollárt.
Vágólapra másolva!

Piacra került a Georgia állambeli Rome városában az a 140 éves viktoriánus ház, amely a Stranger Things sorozat negyedik évadával vált ikonikussá. Az 557 négyzetméteres lakótérrel, illetve egy vendégházzal rendelkező ház kísérteties pompával fogadja a következő lakóját – írja a The Richest.

A jelenlegi tulajdonos kiléte ismeretlen, de annyit tudni, hogy 2019-ben, 350 ezer dollárért vásárolta meg a házat. Azóta felújították az ingatlant, helyreállítva bonyolult viktoriánus stílusát. A ház olyan különleges, eredeti elemeket is tartalmaz, mint a kézzel készített szekrények és könyvespolcok, vagy épp egy öntöttvas piszoár.

A ház egy több mint 4000 négyzetméteres telken terül el, és már jóval azelőtt a helyi közösség egyik ékköve volt, mielőtt a Netflix sorozata miatt globális ismertségre tett szert. Az ingatlanban hét hálószoba, és ugyanennyi fürdőszoba található.

Az elérhető információk szerint a házat eredetileg 1882-ben építette Hamilton Yancey ezredes, és egy időben virágzó panzióként működött. Az ingatlant most 1,5 millió dollárért (kb. 600 millió forint) kínálják, vagyis a tulajdonos jelentős profitot tehet zsebre a 2019-es vételárhoz képest.