Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Snoop Dogg a saját életéről forgat filmet

Snoop dog Rapper Snoop Dog unveils his star on Hollywood Walk of Fame Horizontal
Rapper Snoop Dogg attends the ceremony honoring him with a Star on Hollywood Walk of Fame, November 19, 2018 in Hollywood, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Film készül az amerikai rapper, Snoop Dogg életéről, melynek producere maga a zenész lesz - jelentette be helyi idő szerint szerdán a Universal Pictures.
Vágólapra másolva!

A forgatókönyvet a korábban két Fekete párduc-film forgatókönyvéért felelős Joe Robert Cole írja, valamint a Veszély S elemek című film rendezője, Allen Hughes rendezi.

- nyilatkozta a zenész.

Snoop Dogg Forrás: AFP/Valerie Macon


A Universal korábban az N.W.A. rapegyüttes történetét forgatta le a 2015-ös Egyenesen Comptonból című filmben, és ez a stúdió készítette Eminem életrajzi filmjét is, a 8 mérföld-et 2002-ben. Cole szerint a stúdió "bebizonyította, hogy képes egy ilyen történetből valami különlegeset létrehozni"

Az 51 éves Snoop Dogg - polgári nevén Calvin Cordozar Broadus Jr. - Dr. Dre közreműködőjeként az 1990-es évek elején tört be nyugati parti rapszcénába, és több mint 35 millió albumot adott el világszerte három évtizedes karrierje során.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről