Meglepő dolgot árult el húgáról Vavra Bence

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb
3. évad táncosai: Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc, Vavra Bence és Lissák Laura, Pap Dorci és Sebesi Hunor, Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna, Zimány Linda és Bődi Dénes, Iván Bence és Stana Alexandra, Rubint Réka és Andrei Mangra, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, Csobot Adél és Hegyes Bertalan, Kökény Attila és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár idei évadának győztes énekese jelenleg a Dancing with the Starban mutatja meg tánctudását, bár saját bevallása szerint ez távolabb áll tőle mint az éneklés. A hatodik adásra már sikerült levetkőznie a gátlásait és a zsűri szerint is sokat fejlődött.
Vágólapra másolva!

Az énekes és táncpárja, Lissák Laura eddigi legérzelmesebb produkciójukat adták elő a műsorban, ugyanis kortárs táncot adtak elő. Az előadáshoz Nánási Pál készített róluk érzelmes fotókat, melyek a produkció részét képezték.

Dancing With The Stars 6. élő show-ja, Lissák Laura és Vavra Bence Fotó: Polyák Attila - Origo

Mély érzelmeket szabadított fel bennük az előadás, Lissák Laura fenn könnyeivel küszködve nyilatkozott Lékai-Kiss Ramónának.Vavra át is vette tőle a szót és elárulta, hogy azért is áll közel a szívéhez ez a produkció, mivel húga is kortárs táncos, bár most nem tudott neki segíteni a felkészülésben, de biztos nagyon drukkolt neki a távolból.

Mély érzelmeket szabadítottak fel magukban a kortárs tánccal Fotó: Polyák Attila - Origo