Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Sosem találná ki, hová igazolhat a vb-n szenvedő Cristiano Ronaldo

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Portugália-Uruguay, H csoportkör, Lusail Stadium, 2022. 11. 28., Portugália, Uruguay
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo (2nd L) controls the ball as Uruguay's defender #03 Diego Godin (L), Uruguay's defender #19 Sebastian Coates (2nd L) and Uruguay's midfielder #15 Federico Valverde approach during the Qatar 2022 World Cup Group H football match between Portugal and Uruguay at the Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on November 28, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
A Daily Mail és a Marca szerint a szaúd-arábiai al-Naszrnél folytathatja a pályafutását a portugál sztárfocista, ahol évente akár 172,9 millió fontot (81,75 milliárd forintot) is kereshet.

Cristiano Ronaldo a labdarúgó-világbajnokság előtt bontotta fel a szerződését a Manchester United, ám úgy tűnik, miközben Katarban próbálja segíteni a portugál válogatottat, már a leendő klubcsapatával is tárgyal.

Az ötszörös aranylabdás játékosnak

a szaúd-arábiai al-Naszr tulajdonosa, Faisal Bin Turki állítólag már a nyáron több mint kétszer akkora ajánlatot tett, mint amennyit jelenleg a világ legjobban fizetett labdarúgója, Kylian Mbappé a Paris Saint-Germainnél keres.

Ronaldo a katari világbajnokság közben véglegesítheti klubkarrierje folytatását Forrás: AFP/Glyn Kirk

Akkor még nem fogadta el az ajánlatot a portugál, most azonban minden jel arra mutat, hogy megkötik egymással a szerződést a bajnokságban jelenleg második helyen álló csapattal. A szaúdiak vezetőedzője az a Rudi García, aki a Románál, a Lille-nél a Lyonnál és a Marseille-nél is dolgozott.

Az információk alapján

Ronaldo két és fél évre ír alá, évente 172,9 millió fontos fizetésért,

így 40 éves koráig lehet a szaúd-arábiai csapat játékosa.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Mindent egy helyen az Eb-ről