Döntött a bíróság Kim Kardashian őrült és veszélyes zaklatójáról

11th Annual LACMA Art + Film Gala 2022 USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood Miracle Mile County Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2022 Photography Image Photograph People Ann
American media personality, socialite and businesswoman Kim Kardashian wearing Balenciaga arrives at the 11th Annual LACMA Art + Film Gala 2022 presented by Gucci held at the Los Angeles County Museum of Art on November 5, 2022 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Fegyverrel látogatta meg a topmodellt, ragaszkodott hozzá, hogy telepatikusan beszélgessenek. Kardashian távoltartási végzést szerzett ellene.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian távoltartási végzést szerzett legújabb zaklatója ellen. Az öt évre szóló védelmi határozatot Andre Persaud ellen hétfőn adták ki Los Angelesben. Persaudnak megtiltották, hogy kapcsolatba lépjen Kardashiannal, és azt is, hogy száz méternél jobban megközelítse. A végzés részeként azt is megtiltották neki, hogy lőfegyvert birtokoljon, és le kell adnia azokat, amelyekkel már rendelkezik.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A 42 éves sztár azt mondta a bíróságon, hogy Persaud augusztusban háromszor jelent meg az otthonában, azt állította, hogy fegyvere van, és ragaszkodott hozzá, hogy "telepatikusan" kommunikáljanak egymással. A topmodell aggódott, hogy a férfi fizikailag veszélyt jelent rá.

A modellt a minap alig takarta valami - erről itt talál képeket.