Nagyon beteg Bereczki Zoltán, koncertjeit is lemondta

Dancing With The Stars Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
Bereczki Zoltán ismét új karácsonyi dallal jelentkezett az idén, mely kezd hagyománnyá válni számára. Ennek okán vendégeskedett a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában, ahol egy szomorú hírt is közölnie kellett a nézőkkel.
Vágólapra másolva!

A színész-énekes elárulta, hogy nagyon szereti az ünnepi időszakot és rengeteg terve, fellépése volt a karácsony előtti időszakra, amit keresztülhúzott egy váratlan betegség. Már a műsor elején is megemlítette, hogy nagyon nehéz beszélnie, hiszen komoly gégegyulladás lépett fel nála.

Bereczki Zoltán a Dancing with the Stars zsűrijében Fotó: Csudai Sándor - Origo

A műsorvezetők, Pachmann Péter és Iszak Eszter nyugtatták a színészt, hogy szinte észrevehetetlen a hangján, de Bereczki elárulta, hogy küszködik azért, hogy hallható legyen. Így nagyon elszomorodva, de sajnos be kellett jeletse, hogy több koncert időpontját is le kellett mondania és az orvossal konzultál, hogy az egyéb időpontoknak mi legyen a sorsa.

A péntek-szombat-vasárnapi koncerteket le kell mondani, most innen megyek a dokimhoz és megmondja, hogy a mai egyáltalán megtartható-e. Egész héten huszadikáig meg nem állok, előadások, koncertek és mindenféle dolgaim vannak, úgyhogy légyszíves szorítsatok ti is, hogy ez összejöjjön, mert nagyon rég nem volt ilyen jó karácsonyi időszak és rengeteg helyre kellene mennem és nagyon szeretném ezt telejsíteni" - vallotta be a Mokkában Bereczki Zoltán.