Így néz ki plasztikai műtétje után Horváth Gréta - képek

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Horváth Gréta elégedetlen volt régóta orrával, ezért most rászánta magát és átszabatta azt. Eddig gipsz és vastag kötések takarták el arcát, most azonban lekerültek róla és megmutatta a végeredményt.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz egykori győztese példát vett legjobb barátnőjéről, Nádai Anikóról és ő is úgy döntött, sebészkés alá fekszik és megműtteti orrát, mivel régóta zavarta. Horváth elmondása szerint nem kifejezetten szépészeti, hanem egészségügyi okokból döntött az operáció mellett, mivel egy gyerekkori baleset nyomát is magán viselte.

Most további részleteket is elárult, hogy miért érezte elérkezettnek az időt a műtétre és elárulta, hogy ez volt a következő célja, amit szeretett volna elérni a fogyása és egészségének rendbetétele után. Egyébként sem ellenezte sosem a plasztikai bevatkozásokat, de elmondása szerint a műtét nemcsak a testi, hanem lelki egészségéhez is elengedhetetlen volt számára.

Bár sokáig kellett tűrje a gipszet, a kötéseket és az egyéb kellemetlen hatásokat, most végre lekerültek a kötések és büszkén mutatta meg a végeredményt, melyhez pár korábbi fotóját is megmutatta azért, hogy szemléltesse a változást követői számára is.

A képek között lapozhat: