Élete végéig pszichiáterhez jár Gór Nagy Mária

Gór Nagy Mária
Vágólapra másolva!
Nem titkolta soha, hogy szakember segítségét kérte Gór Nagy Mária, aki mások problémáit szívesen meghallgatja, magáról azonban nehezen beszél.
Vágólapra másolva!

"Én még a tanoda alatt kezdtem el pszichiáterhez járni és azóta is járok, és addig fogok, amíg élek. Minden évben harminc gyerek lelkével foglalkoztam. Ez meghaladta az erőmet. Nagyon klassz pszichiáterem van, aki el is jött az előadásokra és egy-egy problémásabb gyereket megmutattam neki, hogy hogyan nyúljak hozzá, hogyan foglalkozzak vele" - mondta a Ripostnak a színésznő, majd hozzátette, sosem szokott panaszkodni, a barátait mindig meghallgatja, de ő képtelen arra, hogy másoknak bármit mondjon magáról.

TV2

Gór Nagy Mária eleinte nem hitt a pszichiáterekben, ugyanis csak az amerikai filmekben látta őket és azt gondolta, fel van nagyítva a munkájuk lényege. Később rájött, ez korántsem így van, szakemberében megtalálta azt a személyt, akinek bármit elmondhat.

"Nagyon jó dolog, ha van egy ember, akinek ez a foglalkozása és szakértő. Ő csak rám néz és azonnal látja rajtam, hogy milyen állapotban vagyok.

Annak idején azt gondoltam, micsoda amerikai dolog ez a pszichiáter, de nem, nagyon jó. Egy jó pszichiáter aranyat ér" - mondta.